Център на НПО в Разград получи Наградата ”Златен ключ” за дългогодишно, кампанийно и резултатно използване на процедурите по ЗДОИ и водене на съдебни дела за постигане на по-голяма прозрачност и публичност на дейността на местната власт и органите на местно самоуправление; за използване на информацията, получена по ЗДОИ в свои доклади и публикации, за огласяване на получената по ЗДОИ информация в местни медии. Наградата е в Категория: Неправителствена организация, най-активно упражнявала правото си на достъп до информация.

Програма Достъп до Информация връчи на 28.09.2007г., за пети пореден път, на церемония в Националния пресклуб на БТА, годишни награди за принос в областта на свободата на информация. По този начин ПДИ отбелязва 28 септември - Международният ден на правото да знам.

Центърът на НПО в Разград получи почетна грамота за активно използване на ЗДОИ и водене на дела за достъп до информация с голямо обществено значение за втора поредна година. Програма Достъп до Информация връчи за четвърти пореден път годишни награди за принос в областта на свободата на информация на 28 септември 2006г. - Международен ден на правото да знам.

Центърът на НПО в Разград получи почетна грамота за активно използване на ЗДОИ и водене на дела за достъп до информация с голямо обществено значение. Програма Достъп до Информация връчи за трети пореден път годишни награди за принос в областта на свободата на информация на 28 септември 2005г. - Международен ден на правото да знам.


Грамоти и сертификати от The United States Agency for International Development

           

Писма за сътрудничество от Държавна агенция за закрила на детето, Национална служба жандармерия, Секретарят по националната сигурността при Президента на Р България, Национално сдружение на общините в Р България, Посолство на Р Аржентина, МВР Дирекция НС "Полиция", РДВР гр.Монтана